Apparaten en accessoires
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
Voorbereiding. 20min
Totaal 35min
4 porties
Ingrediënten
-
rode paprika in stukken100 g
-
teentjes knoflook2
-
olijfolie20 g
-
droge witte wijn100 g
-
saffraan draadjes1 snuifje
-
ansjovisfilets, in olie2
-
tomatenblokjes uit blik400 g
-
rauwe scampis, gepeld24
-
zeezout1 snuifje
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
suiker1 snuifje
Presentatie
-
komkommers zaadjes verwijderd en in blokjes2
-
verse bieslook fijn gesneden4 el
-
citroen in 6 partjes1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
5 g
Calorieën
435 kJ /
104 kcal
Vetten
4 g
Vezels
3 g
Koolhydraten
11 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Samen thuis genieten
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Bouillabaisse
Geen beoordelingen
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2u. 10min
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
40min
Chocolade broodpudding
1u. 25min
Kippenstoofpot met saffraan en sinaasappel
1u. 35min
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1u. 10min
Hapje van watermeloen en zalm ceviche
25min
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50min
Mosselen in kruidige tomatensaus
45min
Mosselen in romige witte wijnsaus
45min
Bloemkool met kaas
55min